Best4Baby Shop

bemutatkozás
Szeretettel köszöntelek a Best4Baby weboldalán!


Kislányom megszületése óta vágyom arra, hogy kislányom igazán komfortosan érezze magát az otthonunkban. Próbálom úgy kialakítani a gyerekszobát, hogy ott igazán feltöltődjön.

Mint édesanya, számtalan alkalommal találkoztam az életben azzal a helyzettel, hogy nem kaptam olyan dolgokat, amit szerettem volna a gyermekemnek megadni.

Egy édesanya mindíg a legjobbat/ legszebbet és ha lehet praktikusat szeretné nyújtani a gyermeke számára.

Fontos, hogy a babaszoba vidámsággal legyen megtöltve, hisz ott tölti a napja nagy részét a kisbabád és Te is (altatás, etetés, pelenkázás).

Sokszor, mikor még egész pici egy baba, csak fekszik az ágyban és megfordulni sem képes még, csupán nézelődni. Ez az első időszak is nagyon fontos, a gyermekünk életében.

Mikor egész pici volt a kislányom egy "soft book"-ot tettem a kiságyába és minden órában lapoztam Neki egyet, hogy mindíg új formákat, színeket lásson, csodálhassa a gyönyörű színeket és állatokat, minél több pozitív impulzus érje. Aztán azon gondolkodtam, miért ne lehetne az egész szobát csodálnia, miért ne lehetne egy komplett vidám gyerekszobát / babaszobát berendezni úgy, hogy én is mint anyuka örömmel töltsek ott időt, a gyermekem meg mosolyogva ébredjen mikor épp egy maci néz szembe a kiságyával?

Pedagógusként is fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél szélesebben megcsodálhassák a világot,  Visszük őket levegőzni, sétálni, játszótérre, közösségbe, tanítjuk őket, mindezt azért hogy minél több impulzus érje őket, játszva fejlődjenek, tanuljanak, boldogok legyenek. Miért töltené el a maradék időt egy olyan szobában ahol nincs mit csodálni, nincs miről fantáziálni?

A színek, formák, hangok, érzékelés (tapintás), mind-mind hatással vannak a kedélyállapotunkra, ezért nem mindegy hogyan rendezzük be a gyerekszobát, milyen színre fessük a falakat, mennyi teret adunk a gyermeknek.  Így jött az ötlet, hogy olyan gyerekszoba dekorációkat készítünk, amikre csak mosolyogva lehet válaszolni és aminek a fantázia sem szab határt. :). Ezen kívül a formák, színek fejlesztik a gyermek képzelőerejét, fantáziáját. "Milyen jó lenne ellovagolni azon a rózsaszín unikornison!" vagy "Igazi kalózhajó kapitány vagyok és legyőzöm az ellenséget"!

Ezért számtalan termékcsoport közül választhatsz a babaszoba függönyöktől kezdve a falmatricákig. A lényeg az egységes arculatban és a csodálatos figurákban és színekben áll.

25 féle szettet állítottam össze, a hercegnős, unikornisos, nyuszis, elefántos, kalózos, lámás, tündéres, indiános, vagy tenger élővilága mind-mind megtalálható közötte.

Arra is törekedtem, hogy ha egy gyerekszobán egy kisfiú és egy kislány osztozkodik, akkor is tudjunk egységes fiú-lány szobát kialakítani ugyanazzal a mintával fiú-lányos verzióban.

Nem utolsó sorban a falra ragasztott matricákról Te is tudsz beszélgetni a gyermekeddel, ki tudtok találni történeteket, épp mi történt aznap a függönyön lévő nyuszival, vagy mesélni is tudsz róluk, milyen rosszaságot csinált a maci és az miért nem volt helyes. Nevet is adhattok a figuráknak így még személyesebb és szerethetőbbek lesznek a figurák.

Igazi babaparadicsom egy ilyen szoba!

Remélem, hogy elnyerik tetszésedet a termékek és a Te gyermeked is örömét leli a bennük!

Kérdés esetén állok szíves rendelkezésedre az info@best4baby.hu E-mail címen.

Köszönöm szépen a figyelmedet!

Stettner Tímea

2020. szeptember 25.